Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Internetą sudrebinusios žvaigždės „Klangphonics“ atvyksta į Vilnių: „Tą naktį kiekvienas ras kažką sau“

Balandžio 26 dieną į Lietuvą atvyksta novatoriški ir nuolat naujas elektronikos erdves tyrinėjantys „Klangphonics“ iš Vokietijos. Pasirodymą surengs menų fabriko „LOFTAS“ organizuojamoje vakarėlių serijoje „Blitzrave“.
„Klangphonics“
„Klangphonics“ / Joseph Wood nuotr.

Berlyniečių trio pasirodymai elektroninės muzikos scenoje išsiskiria tuo, jog techno muziką jie kuria pasitelkdami akustinius instrumentus, o kartais ir kitus, muzikai gan neįprastus, objektus bei skleidžiamų garsus, rašoma pranešime spaudai.

Pavyzdžiui, milijonus peržiūrų socialiniuose tinkluose renka jų trumpi vaizdo klipai, kuriuose „Klangphonics“ atlieka gerai žinomus elektroninės muzikos kūrinius grodami tiek akustiniais instrumentais, tiek keptuvėmis, kibirais, vyno taurėmis ar kitais, buityje sutinkamas, daiktais.

VIDEO: Wellness Techno

Šie vaizdo klipai jau sulaukė pagyrų iš kitų žinomų elektroninės muzikos scenos kūrėjų, tokių kaip Boris Brejcha ir Victor Ruiz.

Nors be vizualinio konteksto dauguma klausytojų greičiausiai nė nesusimastytų, jog „Klangphonics“ pristatoma elektroninė muzika sukurta ne vien kompiuterio pagalba, jų išradingumas padeda išgauti natūralų, organišką skambesį, kuris išlaiko „deep house“ ir melodingo techno energiją.

VIDEO: KLANGPHONICS - Full Performance (Live at A38, Budapest)

Atotrūkį tarp prodiuserio ir gyvai grojančios grupės užpildanti trijulė balandžio 26 dieną pasirodys menų fabriko „LOFTAS“ organizuojamoje elektroninės muzikos vakarėlių serijoje „Blitzrave“.

„Neabejoju, kad šią naktį „LOFTE“ kiekvienas ras kažką sau. Laukia stiprus reivas su vietiniais didžėjais, meniniais performansais ir net trimis scenomis po vienu stogu“, – pasakoja renginio organizatorius Viktoras Diawara.

Pagrindinėje renginio scenoje pasirodys jau minėtieji vokiečiai „Klangphonics“, prie kurių prisijungs SMPL SMPL, Black Fire, Anna Hanna, Alex Krell ir Jaroška. Taip pat vakaro metu vyks svečio iš Vokietijos, UNSEREXTRAÑO, meninis pasirodymas.

„LOFTE“ įsikūręs „Elfa“ baras šią naktį globos „Bass“ scenos atstovus: Uoga, Stepsys, NO DJs ir Dzhey. O norinčius šiek tiek nurimti naktiniame šurmulyje kvies „Chill“ scena, kurioje savo muzikine selekcija dalinsis Rheeno ir Cheh.

2014 metais netikėtai užgimusi „Blitzrave“ vakarėlių serija jau užsitarnavo įspūdingų vienos nakties reivų žymę ir visus miesto klubinėtojus kviečia susitikti jau šią savaitę, balandžio 26 dieną. Renginį dalinai remia Vilniaus miesto savivaldybė, pagal Vilniaus naktinės kultūros programą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius