Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Siegel pirmąkart nuvyko į topinį Ispanijos kurortą: „Lietuviai prisipirkę namų, o aš nebuvusi“

Verslininkė, nuomonės formuotoja Viktorija Siegel kiek žvarbesnius lietuviško pavasario orus sugalvojo iškeisti į Ispanijos saulę. Vis dėlto, juokiasi Viktorija, priešingai nei tikėtasi, šalis su šiluma jos nepasitiko, tačiau tai nė kiek atostogų neapkartino. Viktorijos kelionėje jau netrūko gausybės įspūdžių.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / „Instagram“ nuotr.

V.Siegel trumpoms atostogoms pasirinko Ispanijos pietinėje dalyje esančią Marbelja. Moteris čia lankosi pirmą kartą, nors juokiasi – ji šią vietą vis praleido, o atrodo, kad Mabeljoje nekilnojamojo turto jau yra prisipirkę pusė lietuvių.

„Kartais sėdžiu kompanijoje, diskutuojame ir atrodo, kad visi čia buvę. Visi lietuviai čia prisipirkę namų, o aš iš viso nesu buvusi šioje Ispanijos pusėje“, – dar kelionės pradžioje apie sprendimą atvykti Į Marbelją instagramo istorijose pasakojo Viktorija, o savo kelionės įspūdžiais sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Kiek vėliau Viktorija į sekėjus kreipėsi ir su klausimu – kiek jų yra įsigiję turtą šioje Ispanijos dalyje.

„Ispanija tikrai populiarėja tarp lietuvių ir šiandien teko diskutuoti ryte, tai čia gyvena nemažai lietuvių, nemažai čia atvažiavusių... Ne tik Marbeljoje. Sako, kad dabar daug kas renkasi ne Palangoje investuoti į nekilnojamąjį turtą, o Ispanijoje“, – instagramo istorijose pasakojo V.Siegel.

Marbeljoje V.Siegel apsistojo penkių žvaigždučių viešbutyje „Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa“. Moteris džiaugėsi pro langą atsiveriančiais nuostabiais vaizdais. Tiesa, Ispanija šįkart ją kiek nustebino – šiluma nelepino.

„Šiandien terasoje pusryčiavau su pūkine liemene. Nebuvo baisiai šilta. Apskritai atvėso orai. Bet nieko keisto – kur aš atvykstu, ten dažniausiai atnešu blogą orą“, – juokdamasi kalbėjo Viktorija ir pridūrė, kad vis dėlto vykdama į Ispaniją tikėjosi bent jau pasideginti.

Tiesa, kiek vėsesnis oras V.Siegel pasimėgauti trumpomis atostogoms nesutrukdė. Moteris apžiūrėjo ir fantastiškai gražius miestelius, ir net leidosi į žygį į kalnus. Į įvairias atrakcijas leidusis Viktorija džiaugėsi, kad šiuo metu Marbeljoje dar nėra daug turistų.

„Buvo ir pahikinta, ir papietauta labai fainoje, gražioje vietoje, ir pamiegota pietų miegelio, ir pažaistas padelis“, – apie šeštadienio nuotykius pasakojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius