Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

NT ekspertai – atvirai apie lietuvišką Holivudą: parodė, kur gyvena Lietuvos žvaigždės ir politikai

Sakoma, kad lietuviams patinka skaičiuoti svetimus pinigus ir pasmalsauti, kaip gyvena kiti. Trys nekilnojamojo turto brokeriai Patricija Bubulaitė, Ignas Zabarauskas ir Paulius Banevičius šį paslapties šydą pravėrė itin plačiai. Jie atskleidė ne tik kur gyvena tokie šalyje žinomi veidai kaip Natalija Bunkė, Viktorija Siegel, Gabrielius Landsbergis bei Dalia Grybauskaitė, bet ir pateikė preliminarias jiems priklausančio nekilnojamojo turto kainas.
Dalia Grybauskaitė, Gabrielius Landsbergis, Viktorija Siegel, Natalija Bunkė, Rolandas Mackevičius, Mantas Stonkus
Dalia Grybauskaitė, Gabrielius Landsbergis, Viktorija Siegel, Natalija Bunkė, Rolandas Mackevičius, Mantas Stonkus / Teodoro Biliūno, Skirmanto Lisausko, Luko Balandžio, Pauliaus Peleckio, „Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr.

Nekilnojamo turto ekspertai Patricija Bubulaitė, Ignas Zabarauskas ir Paulius Banevičius smalsuoliams pravėrė paslapties šydą ir atskleidė tiesą apie šalies garsenybių namus. Trijulė išleido pirmąją savo tinklalaidės „NT be grimo“ seriją – „Kur gyvena Lietuvos žvaigždės?“. Joje atskleidė šalies garsenybių, politikų gyvenamąsias vietas ir be užuolankų įvardijo galimas jų kainas.

Stop kadras/Patricija Bubulaitė, Ignas Zabarauskas, Paulius Banevičius
Stop kadras/Patricija Bubulaitė, Ignas Zabarauskas, Paulius Banevičius

Viena iš tinklalaidės vedėjų, nekilnojamojo turto ekspertė Patricija Bubulaitė, prasitarė, kad idėja kurti laidą atėjo netikėtai. Vieno susitikimo metu paaiškėjo, kad visi kolegos turi sukaupę nemažai žinių apie žinomų žmonių namus, todėl pirmosios laidos temos ilgai ieškoti neteko.

„Kartais su kolegomis susitinkame pusryčių, kurių metu dalinamės patirtimi ir tiesiog šiaip bendraujame. Pastebėjome, kad kažkaip išėjo kalba apie vieną įžymesnį žmogų, vėliau apie antrą, trečią ir tada visiems kilo mintis, kad gal reiktų tiesiog pradėti daryti tinklalaides, juk pirma tema aiški“, – Žmonės.lt sakė P.Bubulaitė.

Žiūrėkite:

VIDEO: Kur GYVENA LT žvaigždės?! SEL, Siegel, Bunkė, Mackevičius, Meschino, Stonkus | NT Be Grimo 001

Paklausta, ar atskleidus žvaigždžių namų paslaptis su jomis nekilo nesutarimų, Patricija Bubulaitė patikino, kad kol kas neigiamų reakcijų nesulaukė.

„Stengiamės pateikti viską taip, kad žmonėms būtų įdomu, bet tuo pačiu ir neatskleisti nieko, ko negalima. Kol kas iš žinomų žmonių niekas neigiamai nesureagavo“, – kalbėjo pašnekovė.

Manto Stonkaus rezidencija su privačia kino sale

Vienas iš pirmosios laidos „NT be grimo“ aptartų žinomų veidų buvo aktorius Mantas Stonkus. Pasirodo, jis savo naujuosius namus įsirenginėja kiek pamirštame Vilniaus rajone – Dvarčionyse.

„Jis nusipirko namą ir dabar jį įsirenginėja, o įsirenginėja labai vau. Sprendžiant iš video, namas labai didžiulis, maždaug 300 m², bet šiais laikais tai gal jau standartas. Namas trijų aukštų su sporto ir kino sale“, – tinklalaidėje atskleidė Patricija Bubulaitė.

Stop kadras/Patricija Bubulaitė
Stop kadras/Patricija Bubulaitė

Paaiškėjo, kad M.Stonkaus namas Dvarčionyse yra šalia ežero, o vidaus interjerui pritaikytas japoniškas minimalizmas. Nekilnojamojo turto ekspertas Ignas Zabarauskas prasitarė, kad aktoriaus pasirinktas rajonas jį kiek nustebino. Pasak jo, rinkoje Dvarčionys turi „įdomų“ vertinimą, o jo nuomonei pritarė ir Paulius Banevičius.

„Įdomus toks pasirinkimas. Manau turėtų būti unikali vieta, kad tokį didelį namą ten statytum ir investuotum. Tikriausiai ten save turėtum matyti labai ilgą laiką“, – sakė P.Banevičius.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Stonkus
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Stonkus

Rolando Mackevičiaus pasirinkimas nustebino

„Kur gyvena Lietuvos žvaigždės?“ epizode į nekilnojamojo turto ekspertų akiratį pateko ir renginių bei laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Atskleista, kad žinomas vyras gyvena senos statybos kotedže.

„Rolandas gyvena Baltupių rajone, ten yra tokia Antano Kurtulio gatvė, kurioje yra tokie apyseniai 2000-ųjų metų kotedžai, jie sugrupuoti po keturis ir kiekviename yra apie 250–280 m². Kotedžai dideli per tris ar net keturis aukštus. Vieta nebloga, nes gana arti centro“, – kalbėjo Ignas Zabarauskas.

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rolandas Mackevičius
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Rolandas Mackevičius

Laidoje atskleista, kad kiekvienas iš šių kotedžų taip pat turi ir po 2–3 arus žemės ir nors nekilnojamojo turto eksperto Igno nuomone, jie jau kiek pasenę, aukštą kainą išlaiko gera vieta.

„Tas namas senesnis, tai tikriausiai pirko ir atnaujino. Jie tokie jau moraliai pasenę ir reikalaujantys daug investicijų. Aišku vieta gera, todėl jie kainuoja nuo 400 iki 450 tūkst. eurų“, – epizode „Kur gyvena Lietuvos žvaigždės?“ sakė I.Zabarauskas.

Išskirtinis Karolinos Meschino butas

Kita „NT be grimo“ laidoje aptarta garsenybė – socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Nekilnojamojo turto ekspertai atskleidė, kad garsi moteris gyvena Markučiuose, kuriuose turtą įsigijusi ir influencerė Dalia Bielickaitė.

„Karolina Meschino Markučiuose turi labai didelę terasą. Jos butas yra apie 100 m², o terasa panaši kaip butas“, – sakė P.Bubulaitė.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Karolina Meschino
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Karolina Meschino

Nekilnojamojo turto ekspertas I.Zabarauskas pastebėjo, kad Karolinos Meschino įsigytame name yra tik keli butai, kurie turi būtent tokias dideles terasas. Laidoje „NT be grimo“ paaiškėjo, kad pro Karolinos langus atsiveria vaizdas į Vilnelę ir Belmonto parką.

Ekspertų teigimu, didžiausią kainos dalį Karolinos butui prideda nepaprastai didelė terasa. Jie paskaičiavo, kad vienas kvadratinis metras tokiame projekte galėtų kainuoti net 7 tūkst. eurų.

Kitoks Natalijos Bunkės pasirinkimas

Dainininkė Natalija Bunkė nekilnojamojo turto ekspertus nustebino pasirinkdama visai kitokį variantą nei K.Meschino ar D.Belickaitė. Pasirodo, kad scenos diva tituluojama moteris pageidavo namus turėti toliau nuo centro.

„Ji juk pati dainavo, kad yra panelė iš Kauno rajono. Tai va, gyvena dabar Vilniaus rajone ir name, vertame milijono“, – juokavo „NT be grimo“ vedėjas I.Zabarauskas.

Laidoje Paulius Banevičius atskleidė, kad Natalijos Bunkės namas yra visai ne ten, kur daugelis galvojo iki šiol. Pasak jo, internete pilna informacijos, esą garsi moteris gyvena Pavilnyje, tačiau jos namas yra gerokai už Vilniaus – Pakalniškių kaime.

Asmeninio archyvo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio archyvo nuotr./Natalija Bunkė

„Ji nusipirko įdomų namą, angliško stiliaus. Vėliau šalia dar nusipirko sklypo dalį, prasiplėtė ir kardinaliai atsinaujino vidų“, – sakė P.Banevičius.

O I.Zabarauskas prisiminė, kad tame name lankėsi dar prieš jį įsigyjant N.Bunkei. Tuomet namo dizainas buvo visai kitoks – dvelkė pietietiška dvasia.

„Trečdalį namo kainos sudarė marmuras, kuris buvo atvežtas iš Graikijos. Ten buvo marmurinės grindys ir panašiai“, – paantrino name iki N.Bunkės atsikraustymo lankęsis P.Banevičius.

Žvaigždžių kvartalai

Laidoje „NT be grimo“ nekilnojamojo turto ekspertas P.Banevičius pastebėjo, kad kai kur žvaigždės mėgsta jungtis į kvartalus. Netoli N.Bunkės, Švento Antano kvartale, namą įsigijo didžėjus, muzikos prodiuseris Jonas Nainys-DJ Jovani su žmona Simona Naine.

„Ten daug blokuotų namų, bet Jovani nusipirko individualų. Gerai sugalvojo iš garažo padarę „mancave“, – sakė P.Banevičius.

Stop kadras/Paulius Banevičius
Stop kadras/Paulius Banevičius

Dar viena žvaigždė šiame kvartale – Naglis Bierancas. Nekilnojamojo turto ekspertai pabrėžė, kad ši vieta yra tam tikras unikumas. Juk tai – pirmas toks rajonas toliau nuo Pavilnio.

„Lyginant Natalijos Bunkės kaimynystę ir vos toliau esantį Švento Antano kvartalą, tai galiu pasakyti, kad Natalijos gyvenamojoje vietoje nėra vientisos architektūros. Ten daug ir paprastesnių namų, sodų, o ten kur Nainiai – viskas struktūruota“, – sakė I.Zabarauskas.

O kur gyvena šalies politikai?

Kalbėdami apie garsių žmonių namus bei jų kainas, laidos „NT be grimo“ trijulė nepraleido progos aptarti ir šalies politikų pasirinkimų. Štai Lietuvos ministrės pirmininkės Ingridos Šimonytės gyvenamoji vieta gali nustebinti ne vieną.

„Jos pasirinkimas labai įdomus. Ji tikriausiai yra pavyzdys žmogaus, kuris nori gyventi tarp žmonių, paprastai. Ji pasistatė namuką savo močiutės sklype, kurį greičiausiai, kad paveldėjo. Ji statėsi 105 m² vieno aukšto namuką“, – kalbėjo I.Zabarauskas.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Ingrida Šimonytė
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Ingrida Šimonytė

Nekilnojamojo turto ekspertas pastebėjo, kad I.Šimonytės namą Pavilnyje statė labai įdomi įmonė. Juokaudamas I.Zabarauskas pastarosios pavadinimą sulygino su ministrės pirmininkės būsto paprastumu.

„Jinai taip susipaprastino savo namuką, kad net pasisamdė įmonę UAB „Bakužėlė“, – laidoje „NT be grimo“ juokavo I.Zabarauskas.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gitanas Nausėda
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gitanas Nausėda

Ekspertai pastebėjo, kad tarp premjerės ir prezidento Gitano Nausėdos būstų yra labai didelis skirtumas. Pastarojo namas Pavilnių regioniniame parke, kuris jau spėjo pritraukti nemažai žinomų vardų.

„Jo namas unikalus ir neturintis jokių analogų, todėl pasakyti, kiek jis kainuoja – nėra šansų“, – epizode „Kur gyvena Lietuvos žvaigždės?“ sakė I.Zabarauskas.

Į ekspertų akiratį pateko ir buvusios šalies prezidentės Dalios Grybauskaitės namas. Pastaroji taip pat pabėgo iš Turniškių ir šiuo metu gyvena Bajorų mikrorajone.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Dalia Grybauskaitė
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Dalia Grybauskaitė

„Aš kai pardavinėdavau Bajoruose namus, tai žmonės atvažiuodavo ir klausdavo, o kur Grybauskaitės namas? Visada atsakydavau, kad kai pravažiuosite, pamatysite ten tokį mažą baltą sargų namelį. Pagal tai visiems aišku, kuris jos namas“, – išdavė P.Bubulaitė.

Laidoje „NT be grimo“ ekspertai taip pat aptarė ir parodė Gabrieliaus Landsbergio, Viktorijos Siegel, Manto Katlerio, Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Egidijaus Dragūno-Sel būstus bei prakalbo, kurie Vilniaus rajonai jau vadinami atgyvenusiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius