Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Muzikinėje kaukėje“ – ašaros, juokas ir dramatiška akimirka: kas pateks į finalą?

„Pusfinalis, atrodo labai čia rimta, reikėtų dar labiau susikaupti ir labai bijoti visiems, bet netiesa, čia tik žaidimas, būtent gebėjimas atsipalaiduoti, pasimėgauti yra didžiausias prizas, kurį gali laimėti kiekvienas dalyvis. Bus kaip bus, atsipalaiduokit ir važiuojam!” – per finalą sakė Jeronimas Milius.
„Muzikinė kaukė“ 
„Muzikinė kaukė“  / Simono Barono nuotr.

„Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienį – ypatingas vakaras. Po trijų mėnesių pagaliau paaiškės, kurie keturi dalyviai patenka į finalą ir grumsis dėl geriausiojo titulo. Visą sezoną komisija ir dalyviai dalino balus, o dabar visi jie bus susumuoti ir daugiausia balų surinkusieji stos prieš žiūrovų teismą, nes tik žiūrovai spręs, kas nugalės, tiesiogiai balsuodami telefonais.

Jau vakaro pradžioje paaiškės, kad ketvirtą, penktą ir šeštą vietas užimančius dalyvius skiria vos po keturis balus, todėl balų dalybos bus labai įtemptos.

Simono Barono nuotr./„Muzikinė kaukė“
Simono Barono nuotr./„Muzikinė kaukė“

Komisijoje prie Livijos Gradauskienės, Jeronimo Miliaus ir Dainiaus Kazlausko šįkart prisijungė verslininkė, nuomonės formuotoja Simona Nainė.

„Kas nori būti finale? Jūs, vedėjai, norite būti finale? Bet jūs ir būsite, kas gi daugiau paskelbs nugalėtoją? Mes, komisija, taip pat būsime finale. O ir žiūrovai, kurie kitą šeštadienį įsijungs LNK televiziją, taip pat pateks į finalą. O štai kas tikrai turi išsikovoti vietą finale, tai mūsų nuostabūs, talentingi dalyviai. Ir jiems noriu šiandien, ypač tiems, kuriems yra nors maža galimybė patekti į finalą, linkiu, kad jų svajonė išsipildytų” – sakė aktorius ir režisierius Dainius Kazlauskas.

Visi dešimt dalyvių paruošė ypatingus pasirodymus ir atidavė visas savo jėgas, kad iškovotų kelialapį į finalą. Monika Mėčiūtė šeštadienį įkūnijo atlikėją Evgenyą Redko. Po jautraus pasirodymo Monikai pasipylė ašaros, kurias sustabdyti bus sunku. „Tu turi savim didžiuotis, tai buvo idealu, absoliučiai idealu! Labai gerai, kad paleidi emocijas, nes, velniai griebtų, tu tiesiog visą sezoną tikrai dirbai pilna koja ir tu nusipelnei savim didžiuotis”, – ašarojančiai Monikai sakė Jeronimas Milius.

Operos solistui Antanui Zakarauskui burtai lėmė įkūnyti buvusį mokytoją maestro Virgilijų Noreiką. „Šis pasirodymas man pats sunkiausias, todėl, kad jei ne Virgilijus Noreika, aš nebūčiau mokęsis Muzikos akademijoje, nes jis man sakė: „Zakarauskai, turi arklišką balsą ir jokia rolė nebaisi, jei dramatinis esi”, – prisiminimais dalinosi Antanas Zakarauskas.

Simono Barono nuotr./„Muzikinė kaukė“
Simono Barono nuotr./„Muzikinė kaukė“

Po jo pasirodymo studijoje stojo tyla. Scenoje įvyko tikra magija. Fantastiškas grimas, panašumas ir nostalgiška Algimanto Raudonikio daina „Švelnumas“. „Išvaizdos prasme šiame sezone tai yra didžiausias pribloškimas, aš negaliu atsižiūrėti! Antanai, pribloškei, ne tas žodis! Aš nuoširdžiai sakau, negaliu atsižiūrėti”, – sakys Livija Gradauskienė. „Šiandien pamačiau mažą stebuklą, nuostabu“, – žavėjosi Dainius Kazlauskas.

Finalo metu scenoje pasirodė ir Šarūnas Januškevičius, tapęs Rick Astley, Sandra Žutautienė įkūnijusi lietuviškos estrados atlikėją Chasę Kotlerytę, Liepa tapusi Bon Jovi, aktorė Skaistė Vievesė įkūnyjusi grupės „The Cranberries“ vokalistę, Dovi Mi tapo Andriumi Mamontovu, Sidas – „Aerosmith“, Keitė Arai – Calum Scott, o Andrius Bialobžeskis visus prajuokino įkūnydamas grupę „Gipsy Kings“.

„Muzikinė kaukė“ - šeštadienį, 19:30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius