Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 22

„Keistuolių“ ikona Ilona Balsytė mini 60-metį: vaikystės mintys, dvi meilės ir tėvų pareiga

Viena ryškiausių Lietuvos aktorių, „Keistuolių teatro“ narė, LMTA Teatro ir kino fakulteto dekanė Ilona Balsytė balandžio 22-ąją pasitinka 60-ąjį jubiliejų. Beveik keturis dešimtmečius teatro scenai atidavusi aktorė, regis, visai nepailso. „Su kiekvienais metais atrandu vis daugiau ką pasakyti šio meno gerbėjams ir savo mokiniams“, – prasitaria Ilona.
Ilonas Balsytė su sūnumi Martynu; „Bremeno muzikantai“
Ilonas Balsytė su sūnumi Martynu; „Bremeno muzikantai“ / D.Ščiukos, BNS ir asmeninio albumo nuotr.

„Scenoje esu nuo dvejų metų, o į teatrą nuo 1986-ųjų įžengiau darbuotis profesionaliai. Beveik 40-metis...“ – metus scenoje skaičiuoja aktorė Ilonas Balsytė, 60-ojo jubiliejaus proga sutikusi leistis į pokalbį su portalu Žmonės.lt.

Ilona, jau turite viziją, kaip pasitiksite šią neeilinę progą? Aktoriai, menininkai neretai tokias sukaktis sutinka scenoje... Galbūt savo jubiliejų atšvęsti taip pat kviesite į teatrą?

Pataikėt! (šypteli) Tik aš pakviečiau pačius artimiausius, tai bus privatus vakaras. Nevadinčiau to gimtadienio šventės paminėjimu, labiau – ataskaita apie mane už tuos visus 60 metų žmonėms, esantiems šalia. Koncertuosiu artimiausiems žmonėms, bičiuliams ir teatro kolegoms. Šis koncertas – labai asmeniškas. Išaugau iš to amžiaus, kai labai svarbu užpūsti žvakutes ir kad tau padainuotų. Per daug kartų jau taip buvo, dabar norisi padainuoti man. Mane nuo gimimo lydi daina, todėl ir pasirinkau tokią formą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius