Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jazzu 36-ąjį gimtadienį sutinka Londone: vakarėlis – Holivudo žvaigždžių pamiltoje vietoje

Didžiausiam karjeros koncertui birželio 7-tą dieną besiruošianti Justė Arlauskaitė-Jazzu 36-ąjį gimtadienį švenčia savo jaunystės, meilės ir muzikos mieste – Londone. Lankydama ikoniškus sostinės rajonus, dainininkė retrespektyviai prisimena vietas, kur prasidėjo jos svaigi muzikinė karjera.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Leono Somovo ir asmeninio albumo nuotr.

„Londonas daug metų buvo mano namai. Čia studijavau, turiu artimų draugų, įrašinėjau savo albumą. Šis miestas turi ypatingą vietą mano širdyje“, – sako J.Arlauskaitė-Jazzu.

Kelionėje ją lydi ilgametis kūrybinis partneris Leonas Somovas ir filmavimo komanda.

„Vaikštome savo jaunystės keliais. Lankome vietas, kur vyko pirmieji pasirodymai. Kur eidavom semtis įkvėpimo ar „nusirauti stogus“ į geriausius vakarėlius. O vakare įvyks tikrai geriausias vakarėlis – mano šventė“, – su šypsena pasakoja atlikėja.

Justė Arlauskaitė-Jazzu 35-metį sutinka Londone
Justė Arlauskaitė-Jazzu 35-metį sutinka Londone

Gimtadienį ji žada sutikti ikoniškoje vietoje, kur dažnai apsistoja žinomi kino aktoriai, režisieriai bei A klasės artistai.

„Šįkart šeima liko Lietuvoje. Sukviečiau keletą artimiausių draugų į savo mėgstamą vietą pačioje Londono širdyje – „Mandrake Hotel“. Čia tokia šamaniška mistika, įtraukianti aplinka – nerealus vibe, negaliu sulaukti vakaro“, – sako dainininkė.

Išskirtinis gimtadienis – pakili nuotaika. „Įprastai aš jų nešvenčiu (gimtadienių – red. past.), nebent staigmeną padaro artimieji ir draugai. Pirmi metai, kai aš noriu švęsti. Matyt, ateina ta riba, kai metų nebesureikšminu. Turiu nuostabią šeimą, dirbu mylimą darbą, esu sveika, jauna, graži ir ambicinga. Ir labai mylinti ir mylima. Negi pradėsiu dabar visa tai talpinti į skaičius? Kuo toliau, tuo labiau manau, kad švęsti reikia kasdien, o gimtadienius – su trenksmu“, – kalba Jazzu.

Leono Somovo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu 35-metį sutinka Londone
Leono Somovo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu 35-metį sutinka Londone

Šie metai – kaip niekad intensyvūs kūrybine prasme.

„Vingio parke mūsų su Leonu laukia geriausias ir didžiausias koncertas gyvenime! Turiu paruošus labai daug kūrybos. „One Night Only“ bus kažkas, ko seniai nepatyrėte“, – klausytojams žada atlikėja.

Kalbėdama apie metų palinkėjimus sau, Jazzu išduota ir tai, ko tikrai nebenorėtų.

„Mano siela trokšta ramybės. Kartu ji – bet kada pasiruošusi skristi. Žinau ir tai, kad jau nebenoriu blaškytis. Noriu sau palinkėti aiškumo ir lengvumo. Dar daugiau kūrybos, ir kad neapmirtų mano širdis. Kad visada turėčiau paskatų dalintis ir tiesiog norėti gyventi“, – mintimis dalinasi J.Arlauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius