Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Džordana Butkutė su vyru Elegijumi mini svarbią sukaktį: prakalbo apie lemtingą dieną ir iššūkį

Dainininkė Džordana Butkutė su vyru Elegijumi Strasevičiumi vienas kito meile džiaugiasi jau 15 metų. Prieš vienuolika metų vestuves atšokusi pora galėtų būti pavyzdžiu daugeliui – net ir praėjus tiek laiko sutuoktiniai nevengia vienas kitam parodyti, kaip stipriai vienas kitą myli. Šįkart Džordana, minėdama gražią progą, taip pat pasidalijo žaviu prisiminimu. O ir prakalbo apie iššūkį, kuris kelia šypseną.
Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Jaukia akimirka Džordana Butkutė pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje. Įrašu sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Prieš 15 metų, balandžio 20 dieną įsėdau į tą lemtingą taksi ir nuo tada jau nebeišsiskyrėme. Mano Žmogus.

P. S. Bet jau nuotraukytę pasidaryti su juo… Visada yra reikalų. Na, negali pakęst jis to eterio. Jį iškart suima erzelis. O man tik vis didesnį juoką sukelia. Matytumėt jūs tą mūsų fotosesiją.. Ai, jau yra kaip yra.

Vis tiek negaliu pasakyti, kad vaizdelis apie nieką. Tai – apie mus“, – rašė dainininkė.

Po šiuo įrašu pasipylė gerbėjų sveikinimai svarbia proga. Pro akis kai kuriems nepraslydo ir Džordanos vilkėti marškinėliai. Ant jų – Elegijaus nuotrauka.

Į Dž.Butkutės gyvenimą įsiveržęs E.Strasevičius jį sudrebino iš pagrindų. Prieš kurį laiką TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ dainininkė prisiminė praeities sunkumus ir teigė, kad gyvenimas iš pagrindų pasikeitė sutikus Elegijų.

„Tikras, naujas mano gyvenimas prasidėjo 2009 metais, balandžio 20 dienos vakarą, kai susipažinau su Elegijumi“, – pradėjo pasakoti dainininkė.

Džordana prisiminė tąkart negalėjusi išbūti namuose, nes niekaip iš jų negalėjo iškrapštyti savo buvusio mylimojo. Nusprendusi apie visus kilusius sunkumus papasakoti savo draugei, kuri buvo itin rūpestinga, vyresnė, ir atstojo kone mamą, Džordana išsikvietė taksi. Likimas lėmė, kad automobilį kaip tik vairavo Elegijus.

„Už kelionę taksi man reikėjo 20 litų, bet aš turėjau tik dolerius. Todėl Elegijaus paprašiau, kad jis man paliktų savo telefono numerį ir atvažiuotų 2 valandą nakties, kada jau būsiu pasišnekėjusi su drauge ir galėsiu susimokėti. Man atrodė, kad ji tuos 20 litų man tuomet davė, bet, kai neseniai apie tai kalbėjau su Elegijumi, jis pasakė, kad ne. Geriausia gynyba, aišku, yra puolimas, todėl pasakiau jam: „Nieko sau, tai tu manęs nepažinai? Be to, gražią panelę galima pavežti ir be pinigų“. Jis atsakė, kad pažint mane pažino, bet jei 12-14 valandų dirbdamas taksistu visas gražias vežiotų už dyką, būtų nieko neuždirbęs“, – dabar jau su šypsena pasakojo Džordana.

Lauryno Trimonio nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Lauryno Trimonio nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

Netrukus po to moteris su tuomet taksistu dirbusiu Elegijumi susiderino ir dar vieną kelionę. Šįkart ji paprašė nuvežti ją į Šiaulius. Būtent ši kelionė tapo lemtinga…

„Kai ten repetavau, aš prieš jį labai vaidinau, nes labai norėjau jam patikti – ant jo akį „padėjau“ jau tą patį vakarą. Man labai patiko jo mentalitetas, kalba, o rankos priminė pianisto rankas. Jo rudos akys atrodė tokios gilios, protingos… Labai žmogų įsimylėjau“, – laidoje prisipažino ji.

Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė / Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.
Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė / Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr.

Už kardinaliai pakeistą gyvenimą Džordana Butkutė nekat viešai dėkojo vyrui. 2021 metų vasario 14-ąją socialiniuose tinkluose ji pasidalijo mintimis apie meilę sau ir neįkainojamą Elegijaus paramą.

„Sprendimas, kurį priėmiau prieš dešimt metų, buvo pats teisingiausias. Kitas panašiai teisingas buvo ištekėti už Elegijaus. Bet šitie abu dalykai susiję, nes jei nebūtų Elegijaus, gal ir nebūčiau metusi alkoholio. Bet prieš dešimt metų tai padariau. Turėjau padaryti, nes mano žmogus vieną sykį tyliai prisėdo ant lovos krašto ir pasakė „prie visos mano begalinės meilės tau, aš taip ilgiau nebegaliu“, – rašė dainininkė.

Asmeninė nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius
Asmeninė nuotr./Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius

Lietuvos scenos karalienė Džordana Butkutė ir jos vyras Elegijus Strasevičius praėjusių metų gruodžio 12-ąją paminėjo vienuoliktąsias – plienines – santuokos metines.

Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius savo vestuvėms pasirinko ypatingą datą – 2012-12-12. Tądien amžinąją meilę jie prisiekė vienoje romantiškiausių Kauno šventovių ant Nemuno kranto – Vytauto Didžiojo bažnyčioje.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius