Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aldegundai ir jos sūnui Ąžuolui iškritus iš „Lietuvos balso. Kartos“ – svarbi žinia gerbėjams

Aldegundos ir jos sūnaus Ąžuolo dramatiškas iškritimas iš „Lietuvos Balsas.Kartos“ projekto šį kartą kaip niekad sujaudino Lietuvą. Sėkmės paukštę jie, rodos, jau laikė savo delnuose, tačiau mokytojos Nomedos Kazlaus galutinis sprendimas visgi duetui palankus nebuvo.
Aldegunda ir sūnus Ąžuolas
Aldegunda ir sūnus Ąžuolas / LNK ir Alberto Pocejaus nuotr.

Tiek Klaipėdos Arenos, tiek televizijos žiūrovų reakcija į netikėtą atsisveikinimą su duetu nokautų etape gerokai sušildė Aldegundos ir Ąžuolo širdis, bet jiems visa tai ne pabaiga, o tik dar prasmingesnio muzikinio kelio pradžia. Jau gegužės 2 dieną Aldegunda kviečia mylimus gerbėjus į savo pirmąjį solinį akustinį koncertą Lietuvoje, kuris vyks istorinėje „Kolonų“ salėje, Vilniuje.

LNK nuotr./Aldegunda ir jos sūnus Ąžuolas
LNK nuotr./Aldegunda ir jos sūnus Ąžuolas

„Gyvenau Amerikoje devynioliką metų, kur ir prasidėjo mano kelionė į muziką. Turėjau puikų įkvėpėją, tuometinį vyrą ir vaikų tėvą, bosistą ir pasaulinio džiazo kompozitorių Kęstutį Stančiauską. Su jo tuometine grupe „Streetdancer“ visad koncertuodavome tik gyvai, iš jo išmokau įvairių scenos ir bendravimo su muzikantais subtilybių. Po grįžimo į Lietuvą praėjo beveik šešeri metai ir pajaučiau, jog pagaliau atėjo laikas žengti į gyvos muzikos pasaulį, kurio neatstos net moderniausiai sukurtos fonogramos“, – atvirai mintimis dalinasi dainininkė Aldegunda.

Alberto Pocejaus nuotr./Atlikėja Aldegunda
Alberto Pocejaus nuotr./Atlikėja Aldegunda

Šiuo metu ji intensyviai ruošiasi koncertui ir džiaugiasi turėdama galimybę dirbti su išskirtinai talentingais muzikantais, tokiais kaip pianistu Daumantu Slipkumi, gitaristu Luku Zinkevičiumi, būgnininku Robertu Vilčinsku ir pritariančio vokalo meistre Žaneta Ježeryte.

„Koncerte dainuosiu pagrinde savo dainas. Mano kūryba labai įvairi, todėl nebesistengiu savęs sprausti į vieną ar kitą muzikinį žanrą. Ilgą laiką maniau, jog tai mano trūkumas, nes su tokia plačia muzikos spalvų įvairove klaidinu klausytojus. Tačiau kuo toliau, tuo labiau suprantu, jog anaip tol, tai nėra trūkumas, o atvirkščiai – mano koncertuose nebūna nuobodu, žiūrovai turi galimybę patirti įvairius jausmus ir emocijas ir tai yra nuostabu!“

Alberto Pocejaus nuotr./Atlikėja Aldegunda
Alberto Pocejaus nuotr./Atlikėja Aldegunda

„Muzika tavo sielai“ – taip vadinasi pirmasis Aldegundos gyvo garso koncertas, kuriame ji duetus atliks ne tik su Lietuvos auditorijai jau pažįstamu ir publikos pamiltu sūnumi Ąžuolu, bet ir su kitais žinomais veidais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius