Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Pasakišką žygį Romoje tęsiantis V.Gaubas pasiekė pirmą „Challenger“ pusfinalį karjeroje

Italijos sostinėje Romoje vykstančiame „Challenger“ kategorijos turnyre toliau triukšmaujantis Vilius Gaubas (ATP-345) penktadienį užsitikrino vietą tarp keturių pajėgiausių turnyro tenisininkų.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Skirmantas Lisauskas/ BNS nuotr.

Vyrų vienetų varžybų ketvirtfinalyje 19-metis lietuvis užtikrintai 6:3, 6:4 nukovė vieną turnyro favoritų, antrą skirstymą turėjusį Nicolasą Moreno De Alboraną (ATP-138) iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

Romoje nuo atrankos startavusiam V.Gaubui tai buvo jau penktasis laimėjimas iš eilės, o per šią seriją jaunasis tenisininkas varžovams atidavė vienintelį setą.

Priminsime, kad apskritai Lietuvos teniso talentui tai buvo tik antrasis karjeros „Challenger“ kategorijos ketvirtfinalis ir jau antruoju bandymu jis užsitikrino vietą pirmajame pusfinalyje.

V.Gaubas jau užsitikrino 22 ATP reitingo taškus ir 3565 JAV dolerius, o naujame ATP reitinge šiuo metu lietuviui projektuojama 304 vieta. Dar viena pergalė Romoje tenisininkui garantuotų debiutą tarp 300 geriausių planetos žaidėjų.

Šeštadienio pusfinalyje Lietuvos teniso rinktinės tenisininko lauks egzotiškosios Bolivijos atstovas Hugo Dellienas (ATP-173).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius