Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Jokių traumos padarinių: Madride – įtikinamas C.Alcarazo startas

Trečiojo „Mutua Madrid Open“ pirmenybių titulo iš eilės siekianti Ispanijos teniso žvaigždė Carlosas Alcarazas (ATP-3) jau pirmajame susitikime pasiuntė labai rimtą signalą varžovams.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Antrajame vyrų vienetų varžybų etape 20-metis tenisininkas per 1 valandą ir 9 minutes rezultatu 6:2, 6:1 sutriuškino Kazachstanui atstovaujantį Alexanderį Shevchenko (ATP-59).

C.Alcarazui tai buvo pirmasis susitikimas ATP ture po beveik mėnesio pertraukos – po turnyro Majamyje tenisininką užklupo dešinės rankos skausmai, dėl kurių jis negalėjo pasirodyti Monte Karle ir Barselonoje.

„Manau, kad man sekėsi tikrai neblogai. Pastarąjį mėnesį treniruodamasis atlikinėjau tik backhand'us, pjautus smūgius ir smūgius prie tinklo. Tai ir buvo viena iš pagrindinių šios dvikovos idėjų – smūgiuoti silpniau iš dešinės, būti agresyvesniam iš kairės, tik pasitaikius progai užbėgti prie tinklo. Visa tai atlikau puikiai“, – dvikovą reziumavo nugalėtojas.

Ispanijos sostinėje „Carlitos“ iškovojo jau 12-tąją pergalę iš eilės – šį „Masters“ turnyrą jis laimėjo 2022 ir 2023 metais bei siekia tapti pirmuoju tenisininku istorijoje, Madride triumfavusiu tris kartus iš eilės.

Trečiajame etape buvusios pirmosios pasaulio raketės lauks Brazilijos tenisininkas Thiago Seybothas Wildas (ATP-63).

Solidų turnyrą Madride šią savaitę žaidžia ir Kanados teniso talentas Denisas Šapovalovas (ATP-132). Praėjusio sezono antrąją dalį dėl traumos praleidęs 25-erių tenisininkas 7:6(3), 6:3 palaužė argentinietį Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-27) ir pirmą kartą nuo 2018-ųjų pateko į turnyro trečiąjį ratą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius