Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Į nuokalnę riedantį „Utenos Utenį“ gelbės savivaldybė

„Utenos Utenio“ valdymo struktūroje – ir vėl pokyčiai. Didžiausia dalininke buvusi „Capelli Sport Limited“ visas savo dalis ir turėtas balsavimo teises perleido Utenos rajono savivaldybei, o direktoriaus pozicijoje Artūrą Gimžauską pakeitė laikinai pareigas eisiantis Marius Treimakas.
Utenos „Utenio“ sezono pristatymas
Utenos „Utenio“ sezono pristatymas / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 Utenos Utenis

„Capelli Sport Limited“ šių metų pradžioje informavo, kad pasikeitus aplinkybėms ir jų strateginiams tikslams, nutraukia bendradarbiavimo sutartį su „Utenos Uteniu“.

„Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad buvome klubo rėmėjais ir matėme šio augimą. Sukurta tobulėjimo terpė ir galimybės jauniems žaidėjams atsiskleisti yra tai, kuo galite didžiuotis. Išsiskirdami norime padėkoti visiems, kurie palaikė ekipą, taip pat visai bendruomenei palinkėti kuo didžiausios sėkmės ateityje“, – teigė „Capelli Sport“ atstovai.

Įmonei priklausė 54,5 proc. klubo nuosavybės teisių dalis, kuri balandžio 15 d. buvo oficialiai perleista Utenos rajono savivaldybei, tapusiai didžiausia komandos dalininke.

„Tuo mūsų bendradarbiavimas visiškai nenutrūksta, nes „Capelli Sport“ toliau lieka mūsų sportinės aprangos tiekėju. Esame dėkingi įmonei už svarų indėlį į mūsų klubo vystymą ir augimą per pastaruosius trejus metus“, – sakė M.Treimakas.

Nuo šiol Utenos rajono savivaldybei priklauso 63,6 proc. (7 balsai) „Utenos Utenio“ dalių. Kiti dalininkai – Artūras Gimžauskas (27,3 proc., 3 balsai) ir Kastytis Valantinas (9,1 proc., 1 balsas).

Artimiausiu metus bus organizuojamas Utenos futbolo bendruomenės susitikimas, kuriame ir bus aptarta ateities klubo vizija.

Priminsime, kad 2017-aisiais Utenos klubas dar žaidė aukščiausiame šalies divizione A lygoje, kur užėmė aštuntą vietą.

Po to komanda pradėjo dardėti žemyn – sezoną praleido Pirmoje lygoje, po to keturis – II-oje, o pastaruosius du buvo susikoncentravus į jaunimo futbolą ir profesionalioje Lietuvos futbolo sistemoje nežaidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius