Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 24

Vasarą dešimt Vilniaus darželių užsidarys: ką daryti vaikų tėvams?

Šiemet dešimt Vilniaus ikimokyklinio ugdymo įstaigų vasarai visiškai užsidarys. Čia planuojami dideli remontai – bus keičiami ir remontuojami magistraliniai vamzdžiai. Šių darbų sąmata sieks beveik milijoną eurų. Kas tuo metu bus su jų vaikais? Spręsti teks tėvams, ar rinktis kitą siūlomą darželį, ar patiems atostogauti su vaikais tris mėnesius.
Vaikų darželis
Vaikų darželis / Unsplash.com nuotr.

Šią savaitę kai kurių Vilniaus darželių vaikų tėvai gavo pranešimus, kuriuose informuojama, kad nuo birželio 1-osios iki rugpjūčio 31-osios įstaiga nedirbs.

Laikas didesniam remontui

„Atėjo laikas didesniam remontui – magistralinių vamzdynų keitimui: šildymo sistemos, karšto vandens, šalto vandens ir nuotekų vamzdynams. Tai labai svarbus ir reikšmingas atnaujinimas mūsų darželiui“, – taip tėvus informavo vienas sostinės darželis, kartu buvo paaiškinta, kad šiems remontams reikia atjungti visas komunikacijas, tad darželis dirbti negalės.

Kaip teigiama pranešime, „šeimoms, kurioms neišvengiamai reikalingos darželio paslaugos, nurodytu laikotarpiu pasiūlysime laikinai lankyti kitas ugdymo įstaigas“.

Tėvų paprašyta užpildyti apklausą dėl vaikų lankomumo poreikio vasarą.

Dešimt darželių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius