Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Vieną žingsnį link finalo ketverto jau žengęs Šaras: „Dabar turime tai pamiršti“

Šarūnui Jasikevičiui trūksta dviejų žingsnių iki penktojo Eurolygos finalo ketverto trenerio karjeroje. Vieną iš tų žingsnių Šaras su Stambulo "Fenerbahče" galės žengti jau šįvakar.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Lietuvio treniruojamas Turkijos klubas pirmajame Eurolygos ketvirtfinalio mače išvykoje per pratęsimą 95:91 nugalėjo „Monaco“ ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Šiandien 20 val. komandos žais antrąjį susitikimą „Salle Gaston Medecin“ aikštėje Monake, o pergalė „Fenerbahče“ dar labiau priartintų prie gegužės 24-26 dienomis Berlyne vyksiančio finalo ketverto.

Bet Šaras arklio prieš vežimą nestato ir kalba atsargiai.

„Po puikios pergalės pirmose rungtynėse, turime tai pamiršti ir prilygti „Monaco“ savo fiziškumu ir noru laimėti, – prieš rungtynes sakė lietuvis. – Žinoma, jie norės paversti seriją į 1-1. Turime suprasti, ką pirmose rungtynėse darėme gerai, ir ką ne. Žaidimo planas bus daugiau mažiau panašus: apsunkinti gyvenimą jų gynėjams, fiziškai kautis baudos aikštelėje bei primesti varžovams įvairius scenarijus.“

Kitą savaitę „Fenerbahče“ ir „Monaco“ vyks į Stambulą, kur jų laukia trečiosios ir, jei prireiks, ketvirtosios rungtynės.

Penktasis mačas vėl vyktų Monake.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius